Passie voor zorg!

Passie
Passie voor zorg, dat verbindt de mensen van Arteria. Net als stevige kennis van de zorgmarkt en bedrijfsprocessen. Doordat we daarbij ervaring hebben in de markt van zorgaanbieder én zorgverzekeraar vormen we een verbindende schakel tussen deze partijen.

Diversiteit
Onze adviseurs beschikken over diversiteit in achtergrond en expertise. Maar van elk van hen mag u inhoudelijke kennis van de zorgmarkt en van uw bedrijfsprocessen verwachten. Regelmatig delen we die kennis en ervaring met elkaar. Zodat we breed geïnformeerd blijven. We leveren precies díe mensen waar uw project om vraagt. Zo realiseren we een efficiënte en daarmee betaalbare invulling van projecten.

Verbinden
Arteria verbindt in de zorg en maakt daarbij gebruik van een uitgebreid netwerk. Dit netwerk vergroten we in samenwerking met onze geassocieerd adviseurs. Dit zijn zelfstandigen met uiteenlopende gespecialiseerde kennis en ervaring. Met hen delen we kennis en ervaring om te garanderen dat we aan al uw vragen kunnen voldoen. Mede hierdoor kunnen we flexibel inspelen op alle specifieke vraagstukken die spelen binnen uw organisatie. Hiernaast stellen we onze adviseurs en geassocieerden aan u voor.