Procesmanagement

Procesmanagement

Stroomlijnen van uw processen

Een stabiele inrichting van uw organisatie en soepel lopende processen zorgen ervoor dat u flexibel kunt opereren in de zorgmarkt. We ondersteunen u graag bij het optimaliseren van uw processen. Steeds meer partijen in de zorg werken daarbij met Lean Six Sigma. Arteria begeleidt bij het toepassen van deze methodiek voor procesmanagement.

Het stroomlijnen van processen start met inzicht krijgen in de huidige situatie. Hiervoor lichten we uw processen grondig door. We werken altijd integraal en bekijken alle facetten: van mens tot ICT en van procedures tot protocollen. Uiteraard gebruiken we hiervoor tools als Protos, Infoland en Mavin. En werken we met methoden als Lean Six Sigma.

Lean Six Sigma richt zich op continue procesverbetering. Dit door in te zetten op díe activiteiten die waarde creëren en door het elimineren van alle verspilling. Dit verbetert processen en verkort doorlooptijden. Resultaten die passen bij klantgerichte organisaties.

Doordat we de markt kennen, kunnen we de principes doelgericht voor de zorgsector toepassen. We beschrijven de gewenste situatie en brengen in beeld wat daarvoor nodig is. Het verbetertraject leidt tot een efficiënter ingerichte organisatie die effectiever werkt. U bespaart of verdient geld, levert meer kwaliteit of maakt minder fouten, en kennis is goed ontsloten. En niet onbelangrijk: een gestroomlijnde organisatie versterkt uw klantgerichtheid.

Voor meer informatie over het optimaliseren van de processen binnen uw organisatie kunt u contact opnemen met Marcel Dopper, te bereiken op 06 54 22 69 66

Nieuwsbrief ontvangen?

Abonneer u nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Arteria

Lees meer >>