Over ons

Verbindt in de zorg

Arteria Consulting is gespecialiseerd in de zorgsector. We ondersteunen zorgaanbieders, zorgverzekeraars en de landelijke en lokale overheid, zelfstandige bestuursorganen en brancheorganisaties bij het oplossen van hun uitdagingen. En adviseren en implementeren oplossingen die uw organisatie verder brengen.

Wat u dat oplevert?
Een sterkere marktpositie, een nieuwe strategie, voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving of een beter functionerende organisatie. Dit alles doen we met realisatiekracht: we ontwikkelen oplossingen die werken in de praktijk en die we vervolgens graag voor u implementeren.

Focus op de zorg
Onze mensen zijn niet alleen enthousiast en gedreven, ze hebben stuk voor stuk affiniteit met de zorgsector. Juist in die maatschappelijk belangrijke sector willen we knelpunten weghalen, problemen oplossen en organisaties een sprong voorwaarts helpen.

Onze adviseurs
Diversiteit kenmerkt onze adviseurs, zowel in achtergrond als in expertise. Daarbij kennen we de zorgsector van zowel de kant van de zorgaanbieder als van de zorgverzekeraar. Zo kunnen we de schakel vormen tussen deze partijen. Arteria verbindt in de zorg.

Arteria - de naam zegt het al - richt zich daarbij op de bloedbaan van uw organisatie.

Sectoren: uitdagingen genoeg!

Arteria is actief in verschillende sectoren. En hebben daarbij diepgaande sectorkennis en ervaring in de zorgmarkt om samen met u de uitdagingen aan te gaan.

Lees meer >>
 

Onze klanten

Arteria werkt met diverse klanten samen. Benieuwd naar hun ervaring?

Lees meer >>