Vacatures

Vacatures

Adviseurs Zorg

Ondernemend – Overtuigend – Creatief

Wij zoeken nieuwe collega 's

- Adviseur zorg met affiniteit met (Forensische)GGZ en/of Gehandicaptenzorg
- Adviseur zorg met kennis en expertise van Informatiemanagement

Aangenaam
Arteria Consulting verbindt in de zorg. Onze opdrachtgevers vragen ons om een realiseerbaar, soms onorthodox antwoord op hun vraagstukken. Wij bieden creatieve, toekomstbestendige oplossingen, bedenken nieuwe concepten en zorgen voor de implementatie. Ons team bestaat uit enthousiaste, ervaren, hoogopgeleide professionals met een gezamenlijke ambitie om bij te dragen aan de maatschappelijke zorgopdracht. Arteria is gestaag groeiend en ambitieus.

En jij?
Je bent een ondernemende adviseur pur sang met ervaring in de zorg, bij voorkeur in de (Forensische) GGZ en/of Gehandicaptenzorg. Je hebt gevoel voor verhoudingen, enthousiasmeert de mensen waarmee je werkt en krijgt zaken op commercieel en organisatorisch gebied voor elkaar. Vanzelfsprekend ben je non-stop op de hoogte van de thema's en ontwikkelingen in de zorgsector. Je hebt en onderhoudt proactief je (relatie-)netwerk en zet door waar anderen opgeven. Als ambassadeur van Arteria stel je de tevredenheid van onze relaties voorop.

Of jij
Bent adviseur op het terrein van Informatiemanagement in de zorg. Je hebt kennis van en ervaring met (actuele) thema's in de zorg en bent in staat de onophoudelijke ontwikkelingen te vertalen naar haalbare en passende oplossingen voor onze relaties, van zorgdossier tot declaratieverkeer. Vanzelfsprekend ben je bekend op de terreinen van EPD/ECD, Big Data en Disruptive Technologies. Je krijgt er energie van om meerdere projecten naast elkaar te doen, waarbij je de tevredenheid van onze relaties nooit uit het oog verliest.

Voor deze functies
Heb je een academische opleiding afgerond en 3 tot 7 jaar relevante werkervaring opgedaan in de zorgsector, bij een zorgaanbieder in de (forensische) GGZ en/of Gehandicaptenzorg, brancheorganisatie of gemeente, of bent als adviseur al werkzaam in de zorg. Je bent commercieel gedreven en hebt een antenne voor de vraag achter de vraag.

Wij bieden je
Bij ons staan professionaliteit, creativiteit, openheid en humor aan de basis van elke nieuwe dag. Je komt in een dynamisch team van enthousiaste collega's. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, professionele ontwikkeling en ambitie. Wij hechten veel waarde aan kennisdeling, vakontwikkeling en marktkennis. Als collega van ons team lever je daarom ook een belangrijke bijdrage aan de externe profilering van Arteria door onderzoek en publicaties. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ook enthousiast?
Dan komen we graag met je in contact. Stuur je cv en een originele motivatie naar angelica.branderhorst@arteriaconsulting.nl. Een TSI-analyse (gedrag-en drijfveren) maakt deel uit van de selectieprocedure. Wij verzoeken je uitsluitend te reageren als je aan één van de beschreven profielen voldoet.

Meer weten?

Voor meer informatie over de vacature of onze organisatie kun je contact opnemen met Nico Baas via 06 1331 0963

 

Belangstelling?

Stuur je CV en een originele motivatie naar Angelica Branderhorst

 

Sluitingsdatum:

26 april 2017